????????Aanvulling Openbare Aanklacht: ex, sadist Ed Splinter alias Kees van Heumen – zijn FB-Fake account – is meegenomen in procesgang tegen mij door de mij bedreigende https://m.youtube.com/watch?v=DFYLegBm7c0, bedriegende, liegende in samenspraak met de Rechtbank omgekochte gezinsvoogd Stefan van Ardenne in aangifte en Kort Geding tegen mij.

Mij wordt afgifte van het PROCES VERBAAL waarvoor ik 6 uur bij Politie Noord in Tilburg zat op 3 juli en ik een sluitend verweer in elk fragment aanduidde en liet opstellen GEWEIGERD. Terwijl DINSDAG het Kort Geding plaatsvindt!????????

Ik heb te maken met pathologisch leugenaars. De pipo’s, de vrijmetselaars, de sadisten en “in den hogen” met satanisten. Reden om mij gedoogd kapot te maken:
Children’s Defense Force
Als je van betekenis wil en kan zijn: GRAAG! Zonder jullie hulp en input redt ik het niet. Ajb lees, luister en ????????deel mijn posts???????? en bel 06-52428888. Instructies volgen. En ja, ik ben BLOEDserieus! Hulp is noodzaak jullie te kunnen blijven helpen????????
Ps, ik zoek iemand die mijn Facebookfilmpjes -downloadt voor mijn Youtube.

ThnX!

Trudi Verstegen
…………………………………..
???? AJB HELP! EN DONEER RECHTSTREEKS:
CHILDRENS DEFENSE FORCE
TRUDI VERSTEGEN
NL59 KNAB 025 883 5486