Mijn moeder wist niet wie de vader was. Was het Arie Schouten (haar man) of Jan Verkroost (knecht bij ons op de boerderij) of van een ander. Mijn opoe (de moeder van mijn moeder) heeft toen abortus gepleegd waarbij mijn broertje (ik heb hem nu broer Beer genoemd) gedood is. Toen is mijn eenzaamheid al begonnen.
Mensen willen dus nog steeds dat ik erover zwijg, want het zijn vage verhalen. En nee kinderen eten bestaat toch niet en helemaal niet in Holland en ook niet dat er zulke satanische dingen gebeuren zoals er met mij gebeurd zijn. Vaak met de bijbel in de hand. Want kinderen en vrouwen moeten gehoorzamen en moet men tuchtigen.
Wie denken ze godverdomme wel dat ze zijn?
Sodemieter op met al die goedbedoelde raad. Zoals naar de politie gaan. De politie deed zelf mee, ook de dominee en de burgemeester, de dokter, de vrijwillige brandweer, leveranciers, familie, buren, schooljuffen en meesters, onderwijzers, gymleraar. Kortom wie had er geen boter op zijn/haar hoofd.
Vaak alleen al door te zwijgen en/of door mijn waarheid als fantasie te bestempelen.
Of door mensen die wel voor mij opkwamen, te laten verdwijnen of te vermoorden.

Ik ben er klaar mee dat ik steeds maar denk dat als ik mijn waarheid vertel mensen kwets, ik kwets er alleen maar mezelf mee door het niet te vertellen.
Ik voel mij opgelucht als ik het geuit heb, zodat ik mijn hart kan open laten (dat de muur er niet voor hoeft)…

Respect dat is wat ik verdien en ook aan mezelf geef, door dit te delen.
———

mijn moeder wist niet wie mijn vader was….
daarom heeft opoe mijn tweelingbroertje met breinaald geaborteerd, ik heb het overleefd
moeder voor mijn geboorte mishandeld door Jan Verkroost. Het was bij ons op de boerderij, hij heeft haar met klomp in haar buik getrapt
Te vroeggeboorte 7 maanden – in couveuse
Mijn opa als een sjamaan…
Als baby in een ritueel door mijn opa seksueel misbruikt
er waren meerdere mannen bij.
Dezelfde opa (met een bokkenkop op ) heeft mij in een inwijding in volwassen-heid gegeven, daarna in verwachting. Op 11-jarige leeftijd.
gezien dat een andere knecht door dezelfde knecht, die mijn moeder mishandelde gedood werd – stier kreeg de schuld en moest ook dood
mijn tante heeft toen mijn vingers en tenen tussen de wringer gedaan om mij te laten zwijgen (3 jaar)
gezien dat een man een zak met jonge poesjes in het water gooide, heb die man tegen zijn poten geschopt, waarna hij mij onder water gehouden heeft
op 3 jarige leeftijd door een oom seksueel misbruikt, waarbij zijn zusters mijn moeder met een hooivork tegenhielden en later elkaar misbruikten
moeten toekijken dat mijn broertje bert( zo heb ik hem genoemd) door mijn tante en de knecht in de bietenmolen vermalen werd en werd gebruikt als veevoer. En ik daarna vastgebonden werd tussen de koeienstaken en geslagen en misbruikt.
ander broertje was doodgemaakt en heb ik vastgehouden in de kou
mijn vader heeft mij na een nachtmerrie in de kou buiten gezet, door een lichtwezen naar het paard gebracht, die mij die nacht heeft warm gehouden. Dus mijn leven heeft gered.
Daarna ook weer mishandeld, want ik moest dood.
Elke dag gebeurde er wel wat in mijn extreme verleden.
Als klein kind de leveranciers in natura moeten betalen.
De vrienden van mijn vader moeten bevredigen en ze mochten mij seksueel misbruiken.
Ik werd als hoer bestempeld en zo neergezet, kindhoertje.
Op 8 jarige leeftijd een vader van een vriendin doodgeschoten, omdat hij zijn dochter dood wilde schieten nadat zij verteld had dat zijn zoon, mijn neef en vrienden ons seksueel misbruikt hadden. Er waren nog meer kinderen bij. Wij waren aan het spelen en toen werd er met ons ‘gespeeld’.
Door een buurman die zijn vrouw mishandelde en ik voor opkwam, met een geweer in mijn rug naar boven meegenomen en misbruikt. Daarna heb ik zijn vrouw losgemaakt en ben naar huis gegaan. Daar vertelde ik het en werd ik mishandeld.
Heel veel mishandelingen. Op mijn rug met een koe touw of de mattenklopper. En nu een kromme rug!? De dokter noemde het engelse ziekte
Op de lagere school door de juffrouw en de meester seksueel misbruikt
Op de ulo door verschillende leraren misbruikt en vernederd
Omdat ik zoveel misbruikt, mishandeld, gemarteld en toen al een paar kinderen gebaard had kon ik niet goed met gym meekomen en had ik een vier op mijn rapport
dit werd steevast elke keer benoemd en ook dat ik uit Tienhoven kwam. Zat toen in Maarssen op school. Dezelfde leraar stond steeds over zijn gulp te wrijven.
Na een geboorte van een van mijn kinderen ben ik met een mes onder de tong gesneden, zodat ik zou zwijgen. Dat bezorgde mij last met de Engelse uitspraak, werden ook steeds grappen over gemaakt.
Bij zwemles werd ik omdat ik geen diploma had naar het ondiepe gestuurd en dat terwijl ik mezelf had leren zwemmen in de Loosdrechtse Plassen.
Zo waren er zoveel dingen. Ik zie nog die treiterende lachende gezichten voor mij.
B.v. dokter Liem zorgde ervoor dat ik zakte voor mijn EHBO diploma
Satanisch ritueel misbruik
Godverdomme, keiharde realiteit ja…
Aan de schandpaal genageld…
Dat is mij overkomen. Door mijn vader verraden met de ‘judaskus’. Aan het kruis genageld. Handen en voeten, in de zij gespiest. Geslagen, gehoond, vernederd. Seksueel misbruikt.
Een ritueel… Ik zag mijn vader als een rode duivel…

Wat een eenzaamheid… Wat een verdriet…
In mijn omgeving wisten ze ervan. Maar het was horen, zien en zwijgen. Ook door de dokter die mij behandeld heeft.

Wie was en is er voor mij te vertrouwen?
Zich naar mij en de buitenwereld mooi en vroom voordoen…
Ik heb zo lang de illusie in stand gehouden dat er niets aan de hand was. Dat mijn vader een lieve man was en mijn moeder een lieve vrouw. En dat mijn familie van mij hield. Zij hadden geen hart. Wisten/weten niet wat liefde is.
Alles is liefde. Nou dit was geen liefde, pure sadisme.
En ja het komt ze goed uit…Al die bijbelverhalen…
Hun handen wassen in onschuld en naar de ander wijzen. En ja ik bedoel het toch zo goed. Sodemieter op. Een geweten dat hebben jullie niet,
Een klein onschuldig kind… Trudi Schouten-mij is het overkomen… Het is een van mijn gruwelverhalen…
Keiharde realiteit.
Dirk heeft illegaal een keizersnede bij mij uitgevoerd. De klootzak, de hufter.
Met andere mensen erbij. Mijn tante, zijn vrouw Lenie, Gerrie, Geurt.
Ik had geen keus. Stelletje martelaren….
Het litteken is zichtbaar en vaak ook voelbaar.
Daarna weer mishandeld, stelletje tuig.
Ik was in verwachting van Geurt, die geen verantwoording nam. Mijn vader heeft mij de benen kapot geslagen, want ik maakte de naam Schouten te schande. Wat een sadist. En wie maakte er de naam Schouten te schande. Hij, mijn vader, Arie Schouten en zijn vader opa Cees Schouten. Verdomme altijd alle verantwoording op mij afgeschoven.
====
Door satanisch ritueel misbruik in mijn babytijd en daarna werd veel bij mij neergezet. Door gebruik van elektrische schokken bij seksueel misbruik hebben ‘de satanisten’ kundalini energie bij mij opgewekt. Soort verlichting en het valse licht zien. Beelden worden dan neergezet. En fluisteringen in mijn linkeroor.
====
Ik schreef ik voelde mijn benen niet meer, maar ik voelde ook mijn onderlijf niet meer. Nog wel pijn bij mijn vagina. En pijn in mijn hoofd. Wat was er nu weer gebeurd?
Ik zie mezelf hangen in een of ander apparaat. Godverdomme, stelletje klootzakken, hufters. De stiefdochter van mijn tante heeft een baby gekregen, die moet worden weggemoffeld. Werd vermoord en zij ook. Ik ben voor ze opgekomen. Ik ben toen door leden van de vrijwillige brandweer en wellicht anderen seksueel misbruikt en mishandeld. Ze hebben de schuur in de fik gestoken en ik zat er nog in. Ik kreeg de schuld. En die stiefdochter (dat was toch een slet) heeft zich zogenaamd opgehangen.
Ik heb een flinke klap op mijn hoofd gehad.
Wat een pijn(op veel manieren) en wat een verdriet en niemand die het wilde zien.
Niemand was er voor mij… mijn moeder niet, mijn tante niet, mijn opoe niet… Zij wisten ervan. Waren mede-daders… Wat een kutwijven… Ik moest weer gewoon verder, net doen of er niets gebeurd was. En zwijgen.
Ik was 8 jaar en niemand kwam voor mij op.

NU DOE IK DAT VOOR MEZELF EN VOOR MIJN LICHAAM DOOR MIJN VERHAAL TE VERTELLEN.

WAT EEN KRACHT HEB IK. ZUIVER LICHT.

TRUUS
20 april 2018
Truus Schouten
Babyvlees moeten eten. Van mijn eigen baby. Van Ferdi.
De baby van Ferdi, waar ik van hield, en mij.
De baby die er niet mocht zijn, omdat zijn vader(die het niet wist) een Surinamer was.
Ik was net van de baby bevallen. Familie van mij namen hem mee. Ik ben gaan kijken wat ze met hem gingen doen. Ze gooiden hem in het vuur. Ik hoorde hem huilen. Ik ben voor mezelf en hem opgekomen en heb mezelf verdedigd en heb haar aangevallen. Een van de tantes is toen doodgegaan.
Ik moest babyvlees eten anders werd ik vermoord.
Ik voel de hand in mijn nek.
HET IS NU
Vanuit mijn vrije oerspronkelijke wil stuur ik de donkere negatieve energieën weg.
Het is mij overkomen.
Ik draag die last niet meer met mij mee.
Die schuldenlast van mijn nek/schouders, rug en van mijn hart…
Mijn aangeleerde geweten…
Mijn aangeprate schuldgevoelens…
Zij waren en zijn schuldig aan deze misdaden, gruwelijkheden.
Schuld en verantwoording tot mijn ziel genomen.
Nu weet en voel ik dat het mijn schuld en verantwoording niet was en is.
Het is de schuld en de verantwoording van al die satanisten. Al die psychopaten.
=====
In 2018 hebben Diana Koenecke en ik het volgende gedeeld, ik ben daarna van facebook afgegaan
Tijdens sessie’s met Truus komen er gruwelijke misdaden naar boven,zo ook afgelopen woensdag.
Ze vertelde dat ze al n paar dagen petroleum rook,terwijl Truus t uit sprak, kreeg ik beelden te zien van haar baby die overgoten werd met petroleum en werd levend verbrand… Vreselijk te gruwelijk maar waar, of voor Truus werd dit waargenomen en deel haar waarheid hierin,dank voor t delen lieve Truus
Zo voel ik mij….
Woedend
Op mijn vader en moeder en heel die schijnheilige klotebende.
HOREN-ZIEN-ZWIJGEN
Dat is wat ze deden over al die godsgruwelijke dingen die plaatsvonden.
Dat is wat mensen nog steeds doen over al deze godsgruwelijke situaties/feiten die plaatsvonden-vinden.
Monsters waren het en zijn het, die zulke rituelen met baby’s-kinderen-mensen doen. En ook met dieren.
Godverdomme weer een baby van mij vermoord op een gruwelijke wijze.
Overgoten met petroleum (dit rook ik de laatste dagen steeds) door mijn vader. Mijn moeder was er ook bij. Een kleinkind van hun.
En ik (hun kind) op beestachtige wijze gestraft, mishandeld…
Gisterenavond toen ik mijn dikke opgezette voeten en enkels (vol striemen) insmeerde voelde en zag ik opeens een gat boven mijn linkerenkel. Ik ben mij rot geschrokken. Dit kan toch niet waar zijn! Het is waar. Mijn lichaam laat het zien en voelen.
Heel die schijnheilige familie, gemeenschap… Geen een uitgezonderd…
HOREN-ZIEN- ZWIJGEN
Dat is wat ze deden en doen.
Mijn huisarts, de jong (wiens vader ook aan die praktijken meedeed) NU ook nog, want ja een medisch dossier is er niet over dit alles. Dus geen bewijzen. Terwijl mijn lichaam het levende bewijs is. Maar nee dan wordt alles medisch verklaard. Of hebben ze geheimhouding.
Alle bewijzen zijn weggemoffeld. En alle instanties deden-doen daar aan mee.
Het bestaat niet dus bestaat het niet!
Nou ik vertel jou dat het bestaat.
slachtoffer zijn-slachtofferen
Mij hebben ze talloze malen geprobeerd te slachtofferen (te vermoorden). Het is ze niet gelukt.
Ik ben een overlever. En ik doe net als deze leeuw…
Truus

 

 

Ik ben er al 30 jaar mee bezig om mij mijn verleden
te herinneren, te accepteren en te verwerken uit LIEFDE voor mezelf. Diep respect voor mezelf en ik ben heel trots dat ik steeds weer de Moed heb om alles aan te gaan.

 

 

—–
Satanisch Ritueel Misbruik bestaat.
Collectieve ontkenning moet doorbroken worden…
Word wakker… word bewust…
Haal alle deksels van die beerputten af.
Wij zijn allemaal slachtoffer van satanisch ritueel misbruik…
Niet alleen seksueel, op velerlei manieren zijn wij slachtoffer.
Slachtoffer van mind control – hersenspoeling enz.
Heel veel, verschrikkelijk veel kinderen zijn slachtoffer van satanisch ritueel misbruik.
Laten wij onze ogen, oren en harten voor al deze waarheid openen in zuivere liefde
Truus
Vrijspreekster

 

 

 

 

Waarom werd ik niet gezien, gehoord en doodgezwegen?
Om mijn kracht.
Gevoelskracht.
Mensen waren vroeger al jaloers op mijn kracht.
Is mijn liefdeskracht.
Door seksueel misbruik ‘ruilden’ ze mijn liefde voor angst.
Voor mij als ik het zo voel voor angstgevoelens en angstgedachten.
Dus angstdenken-doemdenken.
Doemdenken door wat ze zeiden.
Woorden hebben zoveel kracht, macht.
Boos worden is voor mij een kracht.
Boos worden vanuit mijn buikgevoel, dus eigenlijk uit liefde voor mezelf.
Door boos te worden bij de huisarts, ben ik opgekomen voor mezelf als slachtoffer van satanisch ritueel misbruik, mijn ontkende kinderen als slachtoffer van satanisch ritueel misbruik, mijn 2 broertjes, een halfbroertje, een halfzusje en alle kinderen waarvan ik gezien heb dat ze misbruikt, geofferd werden en die ik als kind heb moeten misbruiken, martelen, vermoorden. En alle kinderen die nu misbruikt, gemarteld, vermoord worden op wat voor manier dan ook.
BASTA
Vrijspreekster
Truus

 

 

 

 

Is niet gemakkelijk om naar de politie te stappen. Als je met de dood bedreigd wordt als je gaat praten stap je niet zomaar naar de politie. En ook doordat bijna niemand je begrijpt. Dat je niet wordt geloofd.

 

 

 

Ik heb toen gekozen voor de leugen (hun waarheid) schrijf ik.
Nee gedwongen te kiezen voor de leugen (de ander).
Op leven en dood.
Terwijl ik het misbruik (in de breedste zin) toen al wilde stoppen.
NU GA IK VOOR WAARHEID EN MEZELF
OP MIJN EIGEN WIJZE
ANDERS ZIJN (VOELEN) IS MIJN KRACHT
TRUUS

 

Ik heb als kind moeten kiezen voor de leugen. De waarheid moest verzwegen worden.
Dus- ik heb het mezelf niet aangedaan. Ik moest voor mijn vader kiezen. Gedwongen deze keuze te maken. Keuze: leven of dood. Schuld op mij genomen. Het was geen vrijwillige keuze.
IK WILDE HET MISBRUIK STOPPEN.
Dingen verteld. – Lastig kind
-kring rondom mijn vader
Ik heb het verwoord, ik voelde mij gekwetst.
Oogkleppen op.
Omgedraaid en toen uit huis geplaatst.
Mijn moeder heeft de ogen ervoor gesloten.
Mijn vader – dominant figuur -kerk, laten onderdrukken
-gemeenschap
In de doofpot gestopt.
Mijn vader heeft mij in de steek gelaten.
-Mannenmacht
-Bedreiging
Eigen verhaal ervan gemaakt.
Angst
=======================

 

 

 

Geen hiep, hiep, hoera stemming meer.
De keizersnede is toch niet vermeld in het medisch dossier. Ik heb het vandaag 17-9-2020 nagevraagd. Er staat alleen in vermeld dat daar een litteken zit. Er kon alleen in vermeld worden wat ze gezien heeft. Het verleden kan niet ongedaan gemaakt worden!!!!! Dus weer geen erkenning. Wowwwww wat ben ik boos en verdrietig.
Hiep, hiep, hoera de illegale keizersnede staat nu vermeld in mijn medisch (misbruik) dossier.
Met dank aan mijn vrouwelijke huisarts.
Voelt voor mij van hart tot hart.
ERKENNING
Erkenning voor mij, als moeder van mijn ontkende kinderen.
En voor mijn ontkende kinderen.
Erkenning van jaaaaaaaaaaaaa
Satanisch Ritueel Misbruik bestaat.
VRIJSPREEKSTER
TRUUS SCHOUTEN

Pijn
Zoveel pijn
Van het eenzaam zijn
Opgesloten zitten
In de kast
In de bedstee
In de isoleer
Zoveel plekken
Zo vaak
Opgesloten zitten
In mezelf
Met al mijn pijn
Geen woorden aan kunnen geven
Er was zoveel pijn in mijn leven
In mij en om mij heen
Welke pijn is van mij?
Schuld krijgen van alle pijn
Schuld werd met de tiet, de lul, de lepel, de bijbel, met woorden en met daden ingegeven
Dat was geen leven
Maar overleven
Vrijspreekster

 

 

 

 

Dit boek heb ik gekregen van
Gabrielle Jansen
. Ben ik blij mee.
Het raakt mijn pijn en mijn verdriet, veel gevoelens.
En de herkenning dat hulpverleners vaak de kennis en vaardigheden missen om goed met deze problematiek om te gaan.
Het geeft mij ook verwarring en boosheid. Kan ik nog niet goed woorden aan geven.
De zin, bovendien wordt voorbijgegaan aan de link tussen traumatische ervaringen en lichamelijke klachten ben ik het mee eens.
Aan het licht
Zwangerschap en kinderen krijgen door incest
Samenvatting
Over incest is en wordt veel geschreven. Maar waar je eigenlijk nooit iets over hoort, terwijl het 2 % van de vrouwelijke slachtoffers overkomt, is dat uit misbruik zwangerschappen zijn ontstaan. Het onderwerp is nog steeds een groot taboe. De dader, de verwekker, heeft er groot belang bij dat dit geheim bewaard blijft en zal ontkennen. De schaamte bij de vrouw is heel groot. En daarnaast heeft zij nog te kampen met de enorme niet te bevatten werkelijkheid en ervaring om op jonge leeftijd een kind te baren. Dat maakt het probleem alleen maar groter. En hulpverleners missen vaak de kennis en vaardigheden om goed met deze problematiek om te gaan.
Dit boek is geschreven door zes vrouwen die het is overkomen en die niet langer met dit geheim willen blijven rondlopen en door vrouwen die binnen de hulpverlening met vrouwen in aanraking kwamen die kinderen hebben gekregen door incest.
Met dit boek willen zij recht doen aan de kinderen die uit incest geboren zijn, en inzicht geven in het proces dat dit met zich meebrengt. Zij willen dat het zichtbaar wordt in de wereld. Zodat de moeders, en mogelijk ook de kinderen, zichtbaar worden. En vooral, dat het uit het verborgene “aan het licht” komt.
Waarom dit boek? Annemarie:
Omdat er dan geluisterd kan worden. Begrepen kan worden. Bewust kan worden. Geheeld kan worden. Omdat misbruik je zo diep raakt. En zwanger worden en kinderen krijgen door misbruik nog veel dieper gaat. Omdat je kind bent en vrouw en moeder tegelijk. Ongewild. Ver voor je tijd en met geweld. Omdat ik kind was en vrouw en moeder tegelijk.
Daarom.
Maar ook:
Omdat ik eruit gekomen ben. Mijn essentie, wie ik in wezen ben, teruggevonden heb en helemaal heel ben. Omdat ik vrouw ben. Mens ben. Levend ben. Ik bén.
En dat is zo veel meer dan mijn geschiedenis van toen.
Auteur: Aafke Anneke
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Co-auteur: Bernadet Anne-Lies Annemarie Christien
Nederlands Paperback 9789089544353 Druk: 1 juni 2012 208 pagina’s

 

 

godverdomme
de pijn van het voor hoer uitgemaakt worden
zo neergezet zijn
als klein kind al
als baby
door mijn eigen opa en vader
en moeder en familie die het toegelaten hebben
het niet gestopt hebben
door gemeenschap gebruikt, misbruikt
op wat voor manier dan ook
geestelijk, lichamelijk -seksueel
schuld en verantwoordelijkheid bij mij neergezet
====
bij jeugddienst commissievergadering na afloop
Jaap Verkroost – stoeien en mij geneukt
anderen hebben toegekeken
Cees Verhoef (bij hem op de boerderij) – Theo Schouten – Wilco Oudhof -(misschien nog meer)
zij waren het van plan -afgesproken
en ik werd later voor hoer uitgemaakt.
ik was in verwachting
mijn baby, een meisje (ik heb haar Rozemarijn genoemd) is door mijn vader en moeder overgoten met petroleum en verbrand
dat heeft plaatsgevonden in Oud-Maarsseveen
opzij van het huis
====
Ik weet het wat er allemaal gebeurd is. Diep van binnen weet ik het.
Het slachtoffer van satanisch ritueel misbruik
satanisch – duivels was het
vele rituelen – ook seksueel
misbruik van mijn geest, mijn lichaam, mijn ziel
in naam van god
met de bijbel in de hand
vele woorden en teksten daaruit werden gebruikt
ook achterin een zaaltje van de Nederlands Hervormde kerk in Tienhoven
ook ‘seks feestjes’
ik ga er woorden aan geven
ook vrouwen -met elkaar seksen
ik had zo’n grote fantasie. Aan mijn hoela, ik heb het gezien, gehoord (soms aan mee moeten doen) en er over moeten zwijgen.
Daar ben ik toe gedwongen
Zo vaak
En dan was ik gek!?
En lastig!?
Een lastig kind vonden ze mij.
Als kind zoveel gezien, gehoord en moeten zwijgen
Ook mee moeten doen
-Ze geloven je toch niet
-Dat kind is gek
Dat is zo extreem, dat bestaat niet.
Nu geloof ik mezelf
Ik heb het gezien, gehoord en meegemaakt.
Alle extreme dingen
Ik heb het overleefd
opa-vader-dirk (neef) waren de hoofddaders en er waren velen mededaders
en de vrouwen deden mee
niemand (van mijn familie) voor mij opgekomen
beoordeeld -veroordeeld
–gisteren nog kreeg ik pillen aangeboden om de emoties te onderdrukken, omdat ik mezelf pijn doe om de emoties te onderdrukken. Ik zei nee die hoef ik niet, ze moeten er juist uit!
Mezelf pijn doen om de pijn in mijn lichaam en in mijn hart niet te voelen
Hartenpijn
verdriet om het satanisch ritueel misbruik
verdriet om het misbruik van seksuele energie – de puurheid (en liefde) die omgeruild werd voor zoveel smerigheid en angst
verdriet om alles waar ik voor uitgemaakt ben
verdriet om de mensen die wel voor mij opkwamen en gedood zijn of op een andere manier uit mijn leven verdwenen
verdriet om mijn broertjes
verdriet om baby’s en kinderen die ik heb zien vermoorden
verdriet om alle kinderen die ik heb zien misbruiken en soms ook zelf heb moeten doen
verdriet om al mijn ontkende kinderen, die vermoord zijn (wat ik soms ook zelf heb moeten doen) weggegeven zijn
verdriet om mijn eenzaamheid al die jaren
verdriet om het gemis aan aandacht en liefde
verdriet om het gemis van een arm om mij heen
verdriet om het gemis van aandacht voor wat mij allemaal overkomen is
verdriet om vriendinnetjes en later vriendinnen die ik heb zien misbruiken en die daarna meestal uit mijn leven verdwenen of waarmee ik niet meer mocht omgaan
verdriet om het niet gezien zijn met mijn ellende maar ook met mijn talenten
verdriet om de vele keren dat het mij niet gelukt is om het seksueel misbruik te stoppen -het satanisch ritueel misbruik
ongetwijfeld zit er nog veel meer pijn-verdriet
en andere emoties
het begin is gemaakt om het voor/als hoer uitgemaakt/behandeld te worden te benoemen
Respect voor mezelf dat ik dit opgeschreven heb en gedeeld.
16-10-2020
www.moedomanderstezijn.nl

mind-control vanaf mijn geboorte – hersenspoeling
schuld werd bij mij neergezet
alles is altijd jouw (mijn) schuld
jij bent een satanskind, addergebroed
jij bent een hoerenjong en later jij bent een hoer
jij bent een moordenares
Ik ben geen moordenares.
Zij hebben dat van mij willen maken.
Zo hebben ze- de daders (mannen en vrouwen) mij neergezet.
Door mij te martelen, misbruiken, te mishandelen, seksueel te misbruiken en door hersenspoeling.
Dwingen om seks te hebben met mens en dier. Ook met andere kinderen. Dwingen tot dingen die ik niet wilde. Misbruik maken van hun macht.
Mijn vader, mijn opa en vele anderen.
Het is gebeurd. Vroeger. Vanaf mijn geboorte tot mijn 30ste.
Daarna is op mij via mind-control nog steeds macht uitgeoefend.
Ik heb de moed om het te herkennen en te erkennen. Ik geloof in mezelf en zie en hoor mezelf en zwijg het niet meer dood.
ik ben geen moordenares
Op 8-jarige leeftijd heb ik een man doodgeschoten, die zijn dochter bedreigde met een geweer. Nadat zij, ik en nog meer kinderen seksueel misbruikt waren door zijn zoon, mijn neef en nog meer vrienden.
==============
Zo werd ik vroeger vaak genoemd door mijn opoe : “satanskind, addergebroed”
Dit hoort Diana ook steeds net als brand of hoer.
Dingen die met mij gebeurd zijn worden bij haar benoemd en door haar gevoeld.
Zo zag zij vaak een mes.
Toen ik bij haar was legde zij een mes naast mijn bord neer.
Ik zei weg met dat mes.
(dit is zoals ik het mij herinner)
Toen kwam eruit dat ik iemand neergestoken heb. Vroeger. Toen ik 29 was.
De moeder van Otje. Otje die met mij wilde trouwen, maar ik niet met hem.
Zij was een vreselijk mens. Net zoiets als mijn opoe. Er waren vreselijke dingen met mij gebeurd door haar zoon en mijn neef.
(hier kom ik nog op terug)
Zo vernederd.
Door het lint gegaan.
Ik herinner mij iets van dwangbuis, vastgebonden op bed, in isoleercel.
Het is gebeurd
Ik ben geen moordenares.
Dat ben ik niet.
Zo tot het uiterste getergd, vernederd.
Dan niet meer weten wat ik deed. Vaak gebeurd.
Dat hebben zij, de daders van mij gemaakt.
oorzaak -gevolg
Er is zoveel gebeurd.
Zo extreem.
Ik heb alles overleefd.
En wil NU genieten.
Mijn leven ‘kleuren’
Mijn verleden erkennen.
Het is gebeurd.
Het slachtoffer van satanisch ritueel misbruik erkenning geven.
Ik geloof haar.
Ik geloof mezelf.
Ik zie mezelf.
Ik ben geen satanskind.
Ik ben geen addergebroed.
Dat waren de daders.
moordenaars
verkrachters
martelaars
onderdrukkers
hoeren
monsters
Alles wat ze tegen mij zeiden waren ze zelf.
Ik ben vernederd tot op het bot.
============================================
Geurt
Keizersnede
Wat is er precies gebeurd? Vertel het vanuit je hart. Het is geen verraden. Het is/was geen liefde. Ga voelen vanuit je hart. Jij hield van hem, hij dus niet van jou. Anders had hij je dat niet aangedaan. Er aan meegewerkt. Laat het los uit je hoofd, uit je denken. Je hart weet de waarheid. En de waarheid is hard. Maak een eind aan dat dubbelleven.
* zie foto
En vertel de waarheid over dat dubbelleven.
Geen schuld.
Zij hadden schuld.
Zij hebben jouw kinderen vermoord.
En jou willen vermoorden – elke keer weer.
Gek willen maken.
Op laten sluiten enz.
Als ik een sirene hoor is dat vaak nog een enorme trigger.
Dan hoor ik. Ze komen je ophalen. En verdwijn ik!
Bij triggers wil ik weglopen – en/of verdwijnen als het te confronterend wordt.
En soms wil ik dood.
Te veel, veel te veel meegemaakt.
Gruwelijk Extreem
Extremen dingen zijn mij overkomen.
Ik sta ‘hier’ alleen in.
Ik voel mij hier alleen in.
Niemand kan weten wat ik meegemaakt heb. Alleen ik.
Dus alleen ik kan ervoor gaan ‘staan’.
De confrontatie met mijn triggers, angsten aangaan.
Niet meer invullen.
* foto 2
Elektronische martelingen gevoeld
Elektronische marteling
Ik heb ze (de satanisten) gevoeld onder mijn hand op mijn hoofd. Werd iets opgelicht en werd iets onder neergezet. Gedachte.
Bewust van zijn -benoemen -wegsturen.
Uitspreken – zelf doorbreken
Technoleugie
Gedachten worden technoleugisch voor mij neergezet.
Seksueel misbruik
seksuele prikkeling b.v. naar hulpverlener toe
in natura betalen – vroeger kindhoertje – als hoer neergezet
dat er gedachten en gevoelens worden neergezet over seksuele energie.
Pas nog gevoeld, naar mijn zoon toe.
Angst
Mind-control
Vrijspreekster
zie mind-control hersenspoeling op
www.moedomanderstezijn.nl

====
bij jeugddienst commissievergadering na afloop
Jaap Verkroost – stoeien en mij geneukt
anderen hebben toegekeken
Cees Verhoef (bij hem op de boerderij) – Theo Schouten – Wilco Oudhof -(misschien nog meer)

zij waren het van plan -afgesproken
en ik werd later voor hoer uitgemaakt.
ik was in verwachting
mijn baby, een meisje (ik heb haar Rozemarijn genoemd) is door mijn vader en moeder overgoten met petroleum en verbrand
dat heeft plaatsgevonden in Oud-Maarsseveen
opzij van het huis

====
Ik weet het wat er allemaal gebeurd is. Diep van binnen weet ik het.
Het slachtoffer van satanisch ritueel misbruik
satanisch – duivels was het
vele rituelen – ook seksueel
misbruik van mijn geest, mijn lichaam, mijn ziel
in naam van god
met de bijbel in de hand
vele woorden en teksten daaruit werden gebruikt

ook achterin een zaaltje van de Nederlands Hervormde kerk in Tienhoven
ook ‘seks feestjes’
ik ga er woorden aan geven
ook vrouwen -met elkaar seksen

ik had zo’n grote fantasie. Aan mijn hoela, ik heb het gezien, gehoord (soms aan mee moeten doen) en er over moeten zwijgen.
Daar ben ik toe gedwongen
Zo vaak
En dan was ik gek!?
En lastig!?
Een lastig kind vonden ze mij.
Als kind zoveel gezien, gehoord en moeten zwijgen
Ook mee moeten doen

-Ze geloven je toch niet
-Dat kind is gek

Dat is zo extreem, dat bestaat niet.

Nu geloof ik mezelf
Ik heb het gezien, gehoord en meegemaakt.
Alle extreme dingen
Ik heb het overleefd

opa-vader-dirk (neef) waren de hoofddaders en er waren velen mededaders
en de vrouwen deden mee
niemand (van mijn familie) voor mij opgekomen

beoordeeld -veroordeeld

–gisteren nog kreeg ik pillen aangeboden om de emoties te onderdrukken, omdat ik mezelf pijn doe om de emoties te onderdrukken. Ik zei nee die hoef ik niet, ze moeten er juist uit!

Mezelf pijn doen om de pijn in mijn lichaam en in mijn hart niet te voelen
Hartenpijn
verdriet om het satanisch ritueel misbruik
verdriet om het misbruik van seksuele energie – de puurheid (en liefde) die omgeruild werd voor zoveel smerigheid en angst
verdriet om alles waar ik voor uitgemaakt ben
verdriet om de mensen die wel voor mij opkwamen en gedood zijn of op een andere manier uit mijn leven verdwenen
verdriet om mijn broertjes
verdriet om baby’s en kinderen die ik heb zien vermoorden
verdriet om alle kinderen die ik heb zien misbruiken en soms ook zelf heb moeten doen
verdriet om al mijn ontkende kinderen, die vermoord zijn (wat ik soms ook zelf heb moeten doen) weggegeven zijn
verdriet om mijn eenzaamheid al die jaren
verdriet om het gemis aan aandacht en liefde
verdriet om het gemis van een arm om mij heen
verdriet om het gemis van aandacht voor wat mij allemaal overkomen is
verdriet om vriendinnetjes en later vriendinnen die ik heb zien misbruiken en die daarna meestal uit mijn leven verdwenen of waarmee ik niet meer mocht omgaan
verdriet om het niet gezien zijn met mijn ellende maar ook met mijn talenten
verdriet om de vele keren dat het mij niet gelukt is om het seksueel misbruik te stoppen -het satanisch ritueel misbruik

ongetwijfeld zit er nog veel meer pijn-verdriet
en andere emoties
het begin is gemaakt om het te benoemen

Respect voor mezelf dat ik dit opgeschreven heb en gedeeld.
16-10-2020
Plekje op mijn been weg laten halen afgelopen donderdag. Zo ziet mijn been er nu uit. Voor mij houdt het verband met vroegere mishandelingen. Aan varkenshaak opgehangen na geboorte eerste baby. Benen ‘kapotgeslagen. Bij enkels schrikdraad en prikkeldraad omheen gezeten. Zo waren er nog veel meer mishandelingen/martelingen.
Dit is mijn rechterbeen. Na geboorte jongste zoon, een ontsteking aan dit been gehad. Kon niet meer lopen. Weken op bed gelegen. Kon hem niet verzorgen. Dus lichamelijke pijn, hartenpijn, geestelijke pijn.
Ja ik ben een powervrouw met heel veel pijn, verdriet. En voel mij boos, gefrustreerd en vaak machteloos.
Respect en liefde voor mezelf dat ik het verwoord heb.

Ik hoor steeds : “Zwijgen”
Godverdomme, nee ik zwijg niet meer
Ik ben zo boos op al diegene die vinden of zeggen dat ik erover moet zwijgen. Gisteren nog werd mij gevraagd : “Hoeveel kinderen heeft u” Ik zei 3 maar eigenlijk veel meer. 3 uit mijn huwelijk en veel kinderen uit het seksueel misbruik (satanisch ritueel misbruik) “Ziet u die dan ook als uw kinderen”” Ja natuurlijk. ik heb ze in mijn baarmoeder gedragen. Zij konden er niets aan doen.” “Dan hoop ik dat ze op u lijken” Dat raakte mij.
====
Ik werd net boos toen ik hoorde -zwijgen
Ik heb wel op 13jarige leeftijd een baby in mijn armen gehouden boven het water en moest hem loslaten. Het was een mongooltje (zoals ze dat toen noemden) en daar konden ze niets mee. Hij is verdronken voor mijn ogen. En later werd ik gedwongen om een kuil te graven en hem te begraven.
En dan mag ik niet boos zijn. Woedend ben ik op al die vrome mensen, die mij dit aangedaan hebben. Met hun schijnheilige gezichten. En bijbelse teksten. Want o die waren er genoeg. Net hoe het hun uitkwam.
“Ze” (de satanisten) proberen mij nu aan mijn linker bovenarm tegen te houden.
Dat gaat niet gebeuren. Ik schrijf het op. En praat erover. Al is het maar tegen mezelf.
En een ieder die mij voor gek verklaard of voor wat dan ook, mag in de spiegel kijken!!
De waarheid moet verteld worden …………
Vrijspreekster
Truus

TRAUMA’S
Het slachtoffer van satanisch ritueel misbruik
Slachtoffer van het misbruik maken van de seksuele energie
Slachtoffer van de macht van de angst
Slachtoffer van mind-control
Slachtoffer van de macht van de mensen met de bijbel in de hand
Slachtoffer van overal de schuld van krijgen
Slachtoffer van voor gek verklaard zijn
een fantast zijn, enz
Slachtoffer van daar praat je toch niet over in het openbaar….
Alleen in therapie!
Dus kan en mag! ik niet meepraten over zoveel dingen
Dat hoort niet…
Dus weer horen, zien en zwijgen
En niet bij de groep horen
Het word doodgezwegen en ik moet weer gewoon doen.
Mensen die ziek zijn mogen het vertellen, krijgen medeleven en worden getroost.

Buitenkant en de binnenkant dan?
Daar waar zoveel pijn zit om/van het doorstane leed.
Dat gaat niet gebeuren. Ik schrijf het op. En praat erover. Al is het maar tegen mezelf.
En een ieder die mij voor gek verklaard of voor wat dan ook, mag in de spiegel kijken!!
De waarheid moet verteld worden …………
Vrijspreekster

Truus Schouten

www.moedomanderstezijn.nl
Kom- doopvont
Satan-god-gemeenschap
Met water besprenkeld -Ik doop u in de naam van de vader, de zoon en de heilige geest
===
Kom- doopvont
Satan-god-gemeenschap
Volwassen
Wasdom
Gewassen
Belijdenis
Avondmaal
Ritueel wijn – bloed van christus drinken
Brood -lichaam van christus eten
===
Mijn opa als een sjamaan
Als baby in een ritueel door mijn opa seksueel misbruikt
Openbaringen
-vagina
Openbaren en overgave (trance)
-valse licht
Derde oog
Vals betoverd door mijn opa -sjamaan
Er waren meerdere mannen bij.
====
Alles gedaan
In de naam van God
Met de bijbel in de hand
Afspraken – convenant
====
Met kartelschaar lul van mijn opa van mijn liefdesstamboom afgeknipt en verbrand.
Diana heeft mij begeleid.
==== Verwarring
1e keer in verwachting
Ritueel.
Mijn opa bokkenkop op
inwijding in volwassen-heid
volwassen zijn
===
Ik als kind van 11 jaar
===
NU – mijn opa de aarde in geheid grond erop kei erop
klootzak -hufter -godverdomme -satan- weg ermee opgesodemieterd
Diana heeft mij hierin begeleid. Ik heb het gevoeld en de bokkenkop gezien.
’s middags had ik last van mijn vagina en mijn benen (ik liep heel raar)
===
Ik mocht niet trouwen
Bruid van christus
Afspraak – convenant
Iedereen mocht mij mis-ge-bruiken
hoer
====
volwassen wasdom was-dom gewassen kom-doopvont:
eigendom van god-gemeenschap
====
Trance
Rechterenkel varkenshaak
Na bevalling eerste baby aan varkenshaak opgehangen
====
Bevalling 1e baby
Aan handen en voeten vastgebonden. Prop in mijn mond
====
Angst om het te verwoorden
Ik kan het zelf verwoorden.
Ondanks alles.
Nu kan ik het zelf verwoorden
Angst – emotionele staat seksuele energie
Doodsangst
Doodsbang voor mijn vader. Hij heeft steeds macht over mij gehouden.
Hoer zijn
Christelijk – jezus-sananda loslaten
Tegen Diana werd gezegd.
Getrouwd met satan.
Met veel mannen seks
Toen ik klein was werd ik al hoer genoemd.
Het moet verteld
– de betovering doorbreken
– de afspraak -covenant verbreken
Het satanisch ritueel misbruik in gods naam benoemen.
Seksuele energie bevrijden van het satanische…
Mijn eigen lichaam weer toe-eigenen
-vrouwen
Eigen kracht terugnemen
Vrij zijn
Los van alles
En ook naar Diana toe, het afhankelijke loslaten
Ik kan het zelf
Bedankt Diana voor alles wat jij voor mij en met mij gedaan hebt.
Voel je vrij om jouw kant van het verhaal te vertellen, ook in verband met de technoleugie.
Vrijspreekster

Truus Schouten

www.moedomanderstezijn.nl

 

September 1951
Gedoopt door dominee Makkenze in de Nederlands Hervormde Kerk te Tienhoven (Utrecht)

Op deze foto zie ik een plek op mijn voorhoofd, linkerwang en mijn enkel. Kijk eens hoe gekromd mijn tenen staan. Doe ik nu ook nog , mijn tenen krommen en zie ik de plek(ken) op mijn linkerenkel. Hoe zal het eronder mijn kleertjes uitgezien hebben?

Lul van mijn opa van mijn stamboom afgekarteld en verbrand

1e keer in verwachting van opa Cees Schouten
over geverfd

 

1e keer in verwachting van opa Cees Schouten
over geverfd

Over getekend

1ste keer zwanger (dubbelleven)

Technoleugie
Snel-weg

 

 

 

 

 

 

Ik noem het satanisch ritueel en seksueel misbruik wat mij overkomen is. Wat veel mensen niet willen zien, horen en doodzwijgen. Toen al en nu nog. Er is zoveel in mijn leven gebeurd. Zulke extreme dingen. En maar weinig mensen die voor mij opkwamen. En waarschijnlijk ook weinig mensen die wisten wat er echt gebeurde of ze deden zelf mee. Voor mij deed vroeger de hele gemeenschap mee door te zwijgen of als dader. En ja er was ook een agent bij betrokken, maar ook de ‘gewone’ man en ook vrouwen. Mijn eigen vader en moeder waren er bij betrokken. Mijn vaders vader en mijn moeders moeder en velen van mijn familie. Ik kan er een boek over schrijven. Het misbruik heeft 30 jaar van mijn leven geduurd. En daarna op een andere manier. Mind-control. Soms kan ik er geen woorden aan geven. Gaat steeds beter vanuit mijn gevoel. En dan nu de elektronische marteling. Hier heeft Diana Koenecke mij van bewust gemaakt, zoals van zoveel dingen. Jarenlang heeft zij mij begeleidt uit zuiver liefde. Nu heeft zij hier ook mee te maken. Ter informatie
www stopeg.nl
www.hetprogramma.wordpress.com
HETPROGRAMMA.WORDPRESS.COM

 

Enkele citaten uit het boek “Thanks for the Memories” van Brice Taylor die mij raakten en waardoor ik soms verdrongen herinneringen terugkreeg. Gevoelens die ik herken.
Situaties die ik niet plaatsen kan.
Het gruwelijke besef dat dit mijn eigen geheime leven was.
Mijn verleden
Mijn verzwegen verleden – (waarheid)
“Niemand zal je helpen”
“Niemand zal je geloven”
“Ze zullen denken en zeggen dat je gek bent”
Seks hebben met dieren.
Schaamtevol en vernederend dit soort voorvallen waren voor een kind (blz. 100)
Spirituele, psychische en emotionele vernietiging van vele kinderen (blz. 104)
11 jaar in verwachting (blz. 105)
traumatische gebeurtenissen in mijn leven
weggestopt in onderbewustzijn (blz. 106)
ze stelen mijn baby (blz. 280)
Pas nadat mijn verborgen verleden naar boven gebracht was en ik bij mijn volle bewustzijn mijzelf nog steeds bewust was van mijn verleden verdween de pijn voorgoed. (blz. 342)
Een therapeut zei ooit tegen mij: “Alles wat jij nodig hebt, zit in jezelf. Jouw heling moet bij jou van binnenuit komen. (blz. 342)
Radeloos in en in verdrietig en volslagen gek kon worden van de opgesloten paniek en de gevoelens die ik niet uiten kon.(blz. 345)
Geprogrammeerd, volledig in de war en niet in staat om zelf te denken ……… (blz. 345)
Het vlijmscherpe psychologische mes op de keel zetten (blz. 345)
’technologie’ (blz. 346)

=============

Ik wil graag vermelden dat Diana Koenecke mij de laatste jaren begeleid heeft en daarvoor Anita Hiemstra ( overleden 2014) beide als energetisch therapeut en als vriendin uit zuivere liefde voor en met mij gedaan. Waar ik hen beide heel dankbaar voor ben.